En jij, voor wie loop jij je warm op de Warmathon?

Op 21/11/19
Deel via

Ook dit jaar organiseert Studio Brussel de Warmathon, een niet missen loopevenement voor het goede doel. Loop samen met ons in een van de 6 gaststeden en draag je steentje bij!

We hebben allemaal al eens iemand geholpen: bij een verhuis, een vriend die in panne stond, de school die geschilderd moest worden… Maar wat als je ’t eens veel groter zou zien?

Trek tijdens de week voor Kerstmis je loop- of wandelschoenen aan en neem deel aan één (of meer!) van de 6 Warmathons. Loop je warm over een parcours van ongeveer 3 kilometer  door Kortrijk (18/12), Brussel (19/12), Gent (20/12), Antwerpen (21/12), Leuven (22/12) of Beringen (23/12). Met je inschrijvingsgeld steun je een van de meer dan 1.000 goede doelen (goedgekeurd door de Koning Boudewijnstichting) en help je anderen hun eigen verhaal te schrijven..

Ook dit jaar, voor de vijfde keer op rij, is Hello bank! er bij als hoofdsponsor. Daarom willen we jou vragen om je warme trui en loopschoenen aan te trekken en samen met ons te lopen (of te wandelen, jij kiest) voor het goede doel in een van de 6 gaststeden. Wij zijn er alvast klaar voor! Kom zeker langs op onze stand, voor of na de inspanning, voor extra beleving en sfeer. We hebben misschien nog wel een extraatje voor jou in petto. ;-)

Net als bij de vorige edities lopen de inschrijvingen als een trein. Surf dus snel naar https://dewarmsteweek.be en schrijf je in! Kerstmis belooft weer heet te worden!