Wedstrijd: presenteer jouw voorstel voor de ‘Future of Banking’ op het CWF

Door Magali Grimonprez, Op 06/08/15
Deel via

In een snel veranderende samenleving moeten ook banken permanent innoveren.

Technologische evoluties zorgden er voor dat de relatie tussen merk en consument evolueerde van een monoloog naar een dialoog. Merken dicteren niet langer de wet want hun klanten staan centraal. Wie niet naar zijn klanten luistert, kan het vergeten. Wat betekent dit voor de future of banking?

Pitch samen met een groep studenten (min. 2, max 3 studenten) jullie killer idee en win hiermee jouw 7 min. of fame op het Creativity World Forum op 6/11.
Deze internationale conferentie in Kortrijk zijn twee dagen van creativiteit en innovatie. De groepen die geselecteerd worden voor de tweede ronde krijgen een toegangstickets voor het Creativity World Forum (tickets ter waarde van €335) om lezingen en workshops bij te wonen samen met experten. Meer informatie vind je op de website creativityworldforum.be.

Concreet:

  • Bedenk een verrassend, innoverend, out-of-the box concept, service, device, strategie dat matcht met de ‘future of banking’. Verzin desnoods DE bank van de toekomst.
  • Overtuig onze jury van jouw idee en stroom door naar de workshop waar je met innovatie- en presentatie-experten jouw voorstel en presentatie op punt zet.
  • Pitch als 1 van de 3 geselecteerde groepen het idee aan Guy Kawasaki, de innovatie-expert bij uitstek, adviseur bij de Motorola business unit bij Google en voorheen nog ‘chief evangelist bij Apple’.
  • Als kers op de taart presenteert één groep zijn idee aan 2000 innovatie enthousiasten op het Creativity World Forum.

Wil je deelnemen? Schrijf je dan hier in voor 19/10/2014!

Timing

1. Preselecties

Pitch op donderdag in de Hello bank! pop-up in Brussel.

Donderdag 9/10, 16/10 en 23/10

2. Workshop o.l.v. innovatie- en presentatie-experten in de pop-up in Brussel voor 5 geselecteerde groepen.

Vrijdag 31/10

3. Presentatie aan Guy Kawasaki door de 3 strafste groepen + feedback van de innovatiemeester zelf.

Donderdag 5/11

4. Future of banking: pitch on stage

Vrijdag 6/11Schrijf je hier in

Wedstrijdreglement