Directe reserve1

Kort gezegd, wat is het?

De Directe reserve is de geoorloofde debetstand waarmee je tot €1.250 onder nul kan gaan op je zichtrekening. Je kan er de broodnodige onderhoudskosten van je auto mee regelen, je computer vervangen als hij de geest geeft of het mooiste cadeau kopen op de trouwlijst van je beste vriend(in). Deze Directe reserve kan af en toe bijzonder handig zijn. Je betaalt de maandelijkse interesten enkel op het gebruikte bedrag.

  • €1.250 beschikbaar op de zichtrekening.
  • Een reserve die je gebruikt hoe je dat wil, wanneer je dat wil, áls je dat wil.
  • De mogelijkheid om onder nul te gaan op je zichtrekening.

 

En dit zijn alle details…

Met Directe reserve kan je facturen betalen via overschrijvingen en geldopnemingen in euro en je Hello prepaid card herladen. Je gebruikt het beschikbare bedrag wanneer je maar wil, om plotsklaps een leuke aankoop te doen of net een stevige klap op te vangen.

De Directe reserve is gekoppeld aan je zichtrekening. In de praktijk betekent dit dat je met een gerust hart onder nul kan gaan (tot €1.250).

Je vult het bedrag aan op je eigen tempo, ermee rekening houdend dat je tenminste één keer om de 90 dagen je rekening boven nul aanzuivert.

Hoe vraag ik mijn Directe reserve aan?

Dat kan op twee manieren:

•  Via de Hello bank! app door je aanvraag te versturen via het scherm "Producten toevoegen". Het Hello team stuurt je dan de nodige documenten om je aanvraag te vervolledigen.

•  Bellen naar het Hello team op 02 433 41 41 (van maandag tot vrijdag van 7u tot 22u en zaterdag van 9u tot 17u).

De Directe reserve?
We spreken erover in het Help & Support forum!

Een andere vraag over de Directe reserve?
Stel ze in het Help & Support forum!
Een gesprek starten


1kredietopening. Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag door BNP Paribas Fortis NV (kredietgever), Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.