Hello woonkrediet

Kort gezegd, wat is het?

Met een Hello woonkrediet kun je je droom om eigenaar te worden waarmaken. Je hoeft je niet te verplaatsen, aangezien wij je in elke fase begeleiden, online of per post. Een duidelijk aanbod op maat van je behoeften. Jij beslist en op ons kun je rekenen!

Hello Mortgage
  • Gepersonaliseerd advies bij elke stap  
  • Een duidelijk, transparant en concurrentieel basisaanbod
  • Mogelijkheid om de rentevoet te verlagen dankzij vier opties
  • Online begeleiding: eenvoudig en snel
  • De veiligheid en de ernst van een grote bank

Een hypothecaire lening op maat…
Wij helpen je bij je aankoop!

Voor de aankoop van de woning die je zult betrekken, leen je 7.500 tot 500.000 euro met een maandelijkse aflossing op 15 tot 25 jaar aan een vaste rentevoet. Wij financieren, onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag, de aankoop van je woning of appartement en niet de bouw, werkzaamheden of verbouwingen en evenmin de kosten verbonden aan de aankoop van vastgoed. Ter verduidelijking: we zorgen voor je nestje en het staat je vrij om je spaargeld aan een jacuzzi te besteden!

Een duidelijk aanbod en mogelijkheid om de rentevoet te verlagen

Onderhandelen is niet nodig. Alles is perfect duidelijk en begrijpelijk. Je kunt de rentevoet zelf verminderen door gebruik te maken van de vier opties die worden toegelicht in de simulatiemodule op Hello home!

Wil je graag weten hoeveel dit je zal kosten? Afspraak op Hello home! voor een simulatie of een aanvraag voor een Hello woonkrediet*.

Je moet je niet verplaatsen of omkleden

Je bent wie je bent en je hebt het druk. Wij hebben het zo geregeld dat je je Hello woonkrediet kunt aanvragen zonder je te hoeven verplaatsen. Alles gebeurt online en per post en je kunt bij het Hello team terecht met al je vragen. Je opdirken om je bankier te zien is echt niet meer van deze tijd! Afspraak op Hello home!.

Hoe vraag je een Hello woonkrediet* aan?

Eenvoudig! Alles gebeurt online. Je logt in, geeft ons de nodige info en wij sturen je een volledig, duidelijk en gepersonaliseerd aanbod. Afspraak op Hello home!. Wij leggen je alles uit!

* Kredietvorm: hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702 – Tussenpersoon erkend onder FSMA-nr. 25.879A.


Jouw project starten


Het Hello woonkrediet?
We spreken erover in het Help & Support forum!

  • [FAQ] Hoe lang duurt het normaal gezien om een woning te kopen? 0 reacties
  • [FAQ] Kan ik onderhandelen over mijn rentevoet? 0 reacties
  • [FAQ] Waarvoor kan ik een Hello woonkrediet aanvragen? 0 reacties
  • Alle vragen
Een andere vraag over het Hello woonkrediet?
Stel ze in het Help & Support forum!
Een gesprek startenHello bank! is het mobiele merk van BNP Paribas Fortis. 
BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – Btw BE 0403.199.702, is ingeschreven onder het nr. 25.879A bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel.

Voor alle vragen of klachten kan je in eerste instantie terecht bij je Hello team. 
Klachten kunt u indienen bij de dienst Klachtenmanagement van BNP Paribas Fortis (JQABD), Warandeberg 3, 1000 Brussel, fax: 02 228 72 00.

Je kan je klacht ook bezorgen aan Ombudsfin – Ombudsman in financiële geschillen, North Gate II, Koning Albert II-laan 8, 1000 Brussel – www.ombudsfin.be