itsme®

Wat is itsme?

Bye bye kaartlezer! Met itsme log je in op de Hello bank! website en in de app, enkel en alleen met je smartphone en een code van 5 cijfers, die je zelf kiest. Inloggen en betalen in alle veiligheid, gratis en voor niks. Bedankt itsme!

 

1 Als je online klant geworden bent bij Hello bank! en je geen BNP Paribas Fortis-klant geworden bent via een kantoor, dan heb je een extra stap nodig om itsme te activeren. Je contacteert best het Hello team.

 

Jouw 100% beveiligde digitale account

itsme_EN
100% veilig, want je account is gelinkt aan 3 persoonlijke gegevens: je smartphone, je simkaart en je persoonlijke code. Is een van de 3 niet ok? Dan werkt itsme niet!

Wist je dat itsme ondersteund wordt door Belgian Mobile ID? Nog nooit van gehoord, zeg je? Belgian Mobile ID is een consortium van grootbanken en netwerkoperatoren in België.

Het netwerk achter de app itsme is ultrabeveiligd, je kan dus op beide oren slapen.2

 

2 De itsme-diensten worden geleverd door Belgian Mobile ID en aangeboden door Hello bank!, het mobiele merk van BNP Paribas Fortis (partner van BMID), onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag. Voor meer informatie over de itsme-diensten, gelieve de itsme-site te bezoeken.

 

Makkelijk inloggen en betalen

Eens je itsme hebt geactiveerd, log je in op de Hello bank! website en in de app via itsme. Open de itsme-app en controleer eerst even of alle gegevens correct zijn. Bevestig daarna met je persoonlijke code. Op je smartphone verschijnt een identificatiebevestiging. Hello bank! weet nu dat jij het bent die ingelogd heeft. Je ziet meteen de stand van je rekeningen, net zoals je gewoon bent. Nu kan je makkelijk je betalingen ingeven en valideren met de itsme-app. Je kan zelfs nieuwe begunstigden toevoegen zonder je kaartlezer erbij te halen!

Daarbovenop heb je, dankzij je digitale account, toegang tot alle partnersites van itsme. Nice!

 

Hoe itsme® activeren?

Wil je graag wat meer info over de verschillende stappen om itsme te activeren? Die vind je in onze FAQ.

 

itsme?
We spreken erover in het Help & Support forum!

Een andere vraag over itsme®?
Stel ze in het Help & Support forum!
Een gesprek starten