De Hello prepaid card

De prepaid card zit niet meer in ons aanbod.

Ontdek de alternatieven.

Heb je een Hello prepaid card? De kaart werd op 17 november 2020 volledig gedeactiveerd. Kies een alternatief op maat van wat jij nodig hebt.

De Hello kredietkaart

De Hello kredietkaart* - met uitgavenlimiet van minstens € 250 - geeft je alle vrijheid, binnen bepaalde grenzen (handig als je, bijvoorbeeld, student bent). De kaart is het eerste jaar volledig gratis voor houders van een Hello4You-zichtrekening en beschikbaar voor 18/28 jaar*.


Ontdek

*Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag.

Betalen met Bancontact

Dat doe je makkelijk met de Hello bank! app, via een automatisch gegenereerde QR-code. Online of in de winkel, met je smartphone betaal je in 1-2-3. Ook handig voor je kroost, minderjarig maar ondertussen oud genoeg om zelf te shoppen.


Meer weten

Innovatieve betaalmiddelen

Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay, Payconiq by Bancontact: een voor een handige betaalmiddelen, waarmee je in een handomdraai en in alle veiligheid betaalt met je smartphone of smartwatch, rechtstreeks gelinkt met je bankkaart. Ontdek ze in de tab «Mobile banking» onder «Ons aanbod». Voor de generaties X, Y, Z en alle anderen!


Meer weten


Kaart verloren of gestolen ? Geen paniek. Bel onmiddellijk het nummer 02/250 16 01 om je kaart te blokkeren en een nieuwe aan te vragen. Het beschikbare bedrag op je oude kaart wordt automatisch overgezet naar je nieuwe kaart!