Wie zijn we?

Wat doen we en wat drijft ons…

Wij hebben een innovatieve kijk op de moderne bank. Ze voelt zich thuis in de tijdsgeest en is er voor de generatie die altijd online is, van her naar der zwerft, druk bezig is, weinig tijd heeft en toch superveilig en mobiel wilt bankieren.

Bij Hello bank! zijn we in de eerste plaats mensen die leven in het echte leven. Mensen die ook bankiers zijn en die weten hoe belangrijk het is om sterke producten aan voordelige prijzen aan te bieden, op maat van ieders leeftijd en levensstijl. Ons aanbod en onze diensten zijn het resultaat van onze dromen, speciaal voor de altijd-onderweg-generatie die op een moderne manier haar geld wilt beheren.

Wat wij willen, is een nieuwe relatie tussen de bank en haar gebruikers. Een relatie waarin ze autonoom zijn, maar op elk moment kunnen rekenen op onze hulp en advies. Daarvoor is er het Hello Team: ons team van wonderbankiers gespecialiseerd in mobiele apps en bovendien bijzonder vaak beschikbaar, om altijd een antwoord te hebben op je vragen.

Een mobiele bank, eenvoudig, intuïtief en superveilig, waar de bankiers steeds ernstig werken én denken, maar rondlopen op sneakers.

Hello bank! is een mobiel merk van BNP Paribas Fortis. Achter Hello bank! staat dus een ton aan ervaring en ernst, waarop jij ook kan vertrouwen.