Contacteer het Hello Team

Open

02 433 41 41

Voor je algemene vragen: van maandag tot vrijdag van 7u tot 22u en op zaterdag van 9u tot 17u.
Voor info over je lopende online aanvraag: van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.

Hallo! Wij zijn het Hello Team. Zit je met een ei?
Wij hebben alle antwoorden! Pas op, niet over de zin van
het leven, wél over je mobiele bank!

Eli

^Eli

Problemsolver is my middle name. Allergisch aan chaos: voor mij duidelijke doelen in ’t leven graag! Wanna see me go crazy? Zet “Walk” van Foo Fighters op.

Enzo

^Enz

Sociaal beest en sportfreak. Laat die uitdagingen maar komen: in mijn job en ook daarnaast! Mijn antwoord op tricky situations: chill. Mij krijg je niet zo snel de kast op gejaagd.

Hakim

^Hak

Working hard: voor mijn klanten alleen de allerbeste service. Playing hard: ik ben de spontane flapuit van mijn vriendengroep. Enjoying life: doen wat ik graag doe en genieten van elk moment!

Ine

^Ine

Creatief brein, out of the box denker en heldhaftige working mom. Geef mij maar nieuwe bands om te ontdekken, maar alltime favorites blijven toch Iggy Pop en Jake Bugg.

Matthias

^Mat

Levensgenieter én grapjas. Een dag niet gelachen is voor mij een dag niet geleefd. Haat-liefderelatie met deadlines. Je zal mij zelden zonder iPhone in de broekzak spotten.

Vicky

^Vic

Social addict. Kan niet zonder smartphone, GPS en camera. Stays cool when things get stressy. Stuur mij op schattenjacht met geocache en je krijgt een happy Vicky!

Wim

^Wim

Mij verslaan in Age of Empires en Super Smash Brothers Brawl? Try me!  Lazy sundays met mijn vriendin = zalig. Praat over robotica, biologische ontdekkingen of ruimtevaart en ik ben één en al oor.

Je bent niet tevreden?
Daar willen we iets aan doen.

Soms gaat het wel eens mis en ben je niet tevreden. Blijf er niet mee zitten; vertel het aan je Hello Team. Vul het aangifteformulier in via de app Hello bank! of gebruik het onderstaande formulier.

Stuur ons je klacht

Je gaat niet akkoord met de voorgestelde oplossing?

Ga dan verder met de volledige klachtenprocedure

Pssst… Ken jij ons Help & Support forum al?

Hello bank!, Hello crowd!, Hello home!... ons Hello universum blijft maar groeien!
En met zó veel diensten begrijpen we best dat je af en toe met een vraag zit, of iets niet duidelijk is…

Op het Help & Support forum kan je terecht met al je vragen. Maar het is ook een ontmoetingsplaats waar je kan praten met andere leden en je de laatste nieuwigheden ontdekt.

Naar Help & Support