De Hello bank! kredietkaart

Kort gezegd, wat is het?

Een internationale Visa Classic* kredietkaart waarmee je veilig online kan shoppen, betalen in de winkel en geld afhalen aan geldautomaten overal ter wereld. En dat met een gratis uitgestelde terugbetaling van je uitgaven en verzekering Aankoopbescherming (ook voor aankopen online).

 title=
  • Een kredietkaart die wereldwijd aanvaard wordt.
  • Een gratis uitgestelde terugbetaling tot de volgende maand.
  • Een uitgavenlimiet tot 5000 euro.
  • Verzekering Aankoopbescherming, inclusief voor aankopen online.
  • Dat allemaal voor slechts 2,25 euro per maand (ofwel 27 euro per jaar).*
Een kredietkaart aanvragen ? Lees alle informatie tot onderaan de pagina.

* Gratis het eerste jaar en daarna aan 50% voor Hello4You leden tot en met je 27ste. Je kaart wordt elke 3 jaar hernieuwd.

Betaal overal en 100% veilig

Met de Hello kredietkaart kan je elke maand tussen 250 en 5000 euro uitgeven, onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag. Eén keer per maand gaat het totale bedrag van je uitgaven automatisch van je Hello of Hello4You betaalrekening.

Betaal eenvoudig wereldwijd, ook buiten Europa, en tegen een lagere kost dan met je debetkaart wanneer je in vreemde valuta betaalt (tarievenlijst). Haal geld af aan geldautomaten in België en wereldwijd (tot een maximum van 620 euro elke 4 dagen), rekening houdend met de kosten die dat met zich meebrengt.

Welke betaalkaart je het best gebruikt op welk moment en in welke situatie? Vergelijk de kosten van de verschillende kaarten: tarieven vergelijken.

Met of zonder kaart, al dan niet contactloos

De Hello kredietkaart is uitgerust met contactloze technologie, wat betekent dat je ermee kan betalen zonder telkens je pincode te moeten ingeven (je pincode wordt gevraagd na max. 2 opeenvolgende betalingen van 50 euro). Je kan je kaart ook koppelen aan je smartphone of smartwatch om te betalen met Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay, Payconiq by Bancontact … En dat in alle veiligheid.free-all-in-header-illu-apple watch

Waarborg blokkeren en een auto huren

Je hoeft geen geld te blokkeren op je betaalrekening wanneer je een verblijf boekt: je kredietkaart dekt de waarborg voor je huurauto, het hotel … Je houdt je ganse budget ter beschikking. Ook goed om weten: met je Visa Classic kredietkaart profiteer je van tal van kortingen** bij autoverhuurbedrijf Avis.

**Je gaat verder naar een andere website. Door op deze link te klikken, verlaat je de beveiligde omgeving van Hello bank! en word je doorgestuurd naar een externe website, niet gelinkt of verbonden aan Hello bank!. Weet dat Hello bank! geen enkele controle heeft uitgevoerd op deze externe website en dus iedere verantwoordelijkheid afwijst met betrekking tot de inhoud, informatie, producten of diensten die erop terug te vinden zijn of tot de veiligheid ervan. We nodigen je uit om contact op te nemen met de eigenaar van de externe website voor elke vraag over het gebruik van de website.

Beheer je kaart in de app

Behoud op elk moment de controle over je uitgaven dankzij een duidelijk zicht op je verrichtingen en beschikbaar saldo. Beheer bovendien zelf de instellingen van je kaart: tijdelijk blokkeren, (des)activeren van contactloos, online of buiten Europa betalen, aanpassen van de tijdelijke uitgavelimieten … Wijzigingen die meteen ingaan.

gerer-votre-carte-en

We beschermen je aankopen

De Hello kredietkaart bevat 2 gratis verzekeringen Aankoopbescherming:

2019 Visa credit card
  • Aankopen in de winkel – Ontvang een vergoeding tot 3.000 euro per schadegeval bij onopzettelijke schade of diefstal van je aankoop, betaald met je kredietkaart. Een dekking van 120 dagen vanaf de datum van aankoop of levering. De belangrijkste niet-gedekte risico’s: het eenvoudig verlies of de verdwijning van het verzekerde goed.
  • Aankopen online – Ontvang een vergoeding tot 1.000 euro per schadegeval bij niet-levering, niet-conforme of gebrekkige levering van online aankopen betaald met je kredietkaart. Een dekking van 90 dagen vanaf de datum van aankoop. De belangrijkste niet-gedekte risico’s: de niet-levering van het verzekerde goed in geval van staking van de post of de leveringsdienst.
De aansluiting bij deze collectieve verzekering Classic Card Insurance naar Belgisch recht van AG Insurance is automatisch en gratis. Ze eindigt bij niet-vernieuwing van de verzekerde kredietkaart, bij verloop van de kaart of bij beëindiging van het collectieve verzekeringscontract, om welke reden dan ook. Van zodra de aansluiting is beëindigd, eindigt ook de dekking, inclusief voor de goederen die je al met de kaart had betaald. Voor de exacte omvang van de waarborgen, limieten en aansluitingsvoorwaarden verwijzen we naar het informatiedocument en de algemene voorwaarden van de verzekering. Heb je een klacht, dan kan je terecht bij de dienst Klachtenmanagement van BNP Paribas Fortis (JQABD), Warandeberg 3, 1000 Brussel – klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com – Tel. 02 228 72 18. Ben je niet tevreden met de voorgestelde oplossing, contacteer dan de Ombudsman van de Verzekeringen, Meeûssquare 35, 1000 Brussel – Tel. 02 547 58 71 – Fax 02 547 59 75 – www.ombudsman-insurance.be. Ga naar de volledige klachtenprocedure.

Hoe vraag je je Hello kredietkaart?

Dat doe je door het Hello Team te bellen op 02 433 41 41 (van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur).

Deze kaart is enkel beschikbaar voor Hello bank! klanten, onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag.

Nog geen klant? Klik op ‘Word Hello’ en registreer je in minder dan 4 minuten!

Betaal op jouw manier

Alles wat je nodig hebt om elke dag in alle vrijheid je geldzaken te regelen, gratis.

Naar alle artikels ›

Betalen met een smartphone of een smartwatch

Lees meer

De Bancontact - Visa Debit kaart

Lees meer
Naar alle artikels

Het aanbod Hello Visa Classic Kredietkaart is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van jouw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, kaartuitgever. BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder het nr. 25.879A bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent voor AG Insurance nv. BNP Paribas Fortis nv heeft een participatie van meer dan 10% in AG Insurance nv – Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

stopCard logo

Kaart verloren of gestolen? Geen paniek. Bel onmiddellijk Card Stop op het nummer +32 (0)78/170 170 en laat je kaart blokkeren om misbruik te voorkomen. Card Stop is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar. Doe bovendien binnen de 24 uur bij de politie aangifte van de diefstal van je kaart en contacteer daarna het Hello Team, dat zorgt voor een nieuwe kaart (+32 (0)2/433 41 41).