De Hello bank! kredietkaart

Kort gezegd, wat is het?

Een internationale Visa Classic* kredietkaart waarmee je veilig online kan shoppen, betalen in de winkel en geld afhalen aan geldautomaten overal ter wereld. En dat met een gratis uitgestelde terugbetaling van je uitgaven.

 title=
  • Een kredietkaart die wereldwijd aanvaard wordt.
  • Een gratis uitgestelde terugbetaling tot de volgende maand.
  • Een uitgavenlimiet tot 5000 euro.
  • Dat allemaal voor slechts 2,25 euro per maand (ofwel 27 euro per jaar).*

* Gratis het eerste jaar en daarna aan 50% voor Hello4You leden tot en met je 27ste. Je kaart wordt elke 3 jaar hernieuwd.

Betaal overal en 100% veilig

Met de Hello kredietkaart kan je elke maand tussen 250 en 5000 euro uitgeven*. Eén keer per maand gaat het totale bedrag van je uitgaven automatisch van je Hello of Hello4You betaalrekening.

Betaal eenvoudig wereldwijd, ook buiten Europa, en tegen een lagere kost dan met je debetkaart wanneer je in vreemde valuta betaalt (tarievenlijst).

Naast betalen kan je ook geld afhalen aan geldautomaten in België en wereldwijd (tot een maximum van 620 euro elke 4 dagen), rekening houdend met de kosten die dat met zich meebrengt.

Welke betaalkaart je het beste gebruikt op welk moment en in welke situatie? Vergelijk de tarieven van de verschillende kaarten aan de hand van enkele voorbeelden.

Tarieven vergelijken

*Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag.

Met of zonder kaart, al dan niet contactloos

De Hello kredietkaart is uitgerust met contactloze technologie, wat betekent dat je ermee kan betalen zonder telkens je pincode te moeten ingeven (je pincode wordt gevraagd na max. 2 opeenvolgende betalingen van 50 euro). Je kan je kaart ook koppelen aan je smartphone of smartwatch om te betalen met Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay, Payconiq by Bancontact … En dat in alle veiligheid.

Waarborg blokkeren en een auto huren

Je hoeft geen geld te blokkeren op je betaalrekening wanneer je een verblijf boekt: je kredietkaart dekt de waarborg voor je huurauto, het hotel … Je houdt je ganse budget ter beschikking. Ook goed om weten: met je Visa Classic kredietkaart profiteer je van tal van kortingen* bij autoverhuurbedrijf Avis.

*Je gaat verder naar een andere website. Door op deze link te klikken, verlaat je de beveiligde omgeving van Hello bank! en word je doorgestuurd naar een externe website, niet gelinkt of verbonden aan Hello bank!. Weet dat Hello bank! geen enkele controle heeft uitgevoerd op deze externe website en dus iedere verantwoordelijkheid afwijst met betrekking tot de inhoud, informatie, producten of diensten die erop terug te vinden zijn of tot de veiligheid ervan. We nodigen je uit om contact op te nemen met de eigenaar van de externe website voor elke vraag over het gebruik van de website.

Tal van features in alle vrijheid

Behoud op elk moment de controle over je uitgaven dankzij een duidelijk zicht op je verrichtingen en beschikbaar saldo. En beheer zelf de instellingen van je kaart: tijdelijk blokkeren, (des)activeren van contactloos, online of buiten Europa betalen, aanpassen van de tijdelijke uitgavelimieten … Wijzigingen die meteen ingaan.

Hoe vraag je je Hello kredietkaart?

Eenvoudig! Je doet je aanvraag in de Hello bank! app via de pagina ‘Aanbod’.

Je kan ook contact opnemen met het Hello Team op 02 433 41 41.

Deze kaart is enkel beschikbaar voor Hello bank! klanten, onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag.
Nog geen klant? Klik op ‘Word Hello’ en registreer je in minder dan 4 minuten!

stopCard logo

Kaart verloren of gestolen? Geen paniek. Bel onmiddellijk Card Stop op het nummer +32 (0)78/170 170 en laat je kaart blokkeren om misbruik te voorkomen. Card Stop is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar. Doe bovendien binnen de 24 uur bij de politie aangifte van de diefstal van je kaart en contacteer daarna het Hello Team, dat zorgt voor een nieuwe kaart (+32 (0)2/433 41 41).