Leningen op afbetaling2

Kort gezegd, wat is het?

Een lening waarmee je een tweedehands wagen of nieuwe wagen kan kopen, maar ook kleine bedragen kan lenen om je computer, tablet of smartphone te vervangen. Bovendien ook grotere bedragen om de werkzaamheden en je appartement te financieren of je droomproject te realiseren, zoals je trouwfeest of een grote verhuis.

traditional_savings
  • Leningen aangepast aan al je noden.
  • Je moet geen klant zijn bij Hello bank!.
  • Een simulatietool om je lening à la carte te berekenen en onaangename verrassingen te vermijden.
  • Een vast tarief met vaste maandelijkse aflossingen, zonder dossierkosten.
  • Een eenvoudige en sterk beveiligde online aanvraag.
  • Scherpe tarieven voor de Lening tweedehands wagen en de Lening digitale apparaten.

De Lening tweedehands wagen

Perfect om een wagen ouder dan 3 jaar te kopen, bij een garage of een particulier. Je kan een bedrag tussen €1.250 en €35.000 lenen, dat je terugbetaalt gedurende een periode van minimum 12 maanden tot maximum 60 maanden.

Benieuwd naar meer?

De Lening nieuwe wagen

Om jezelf te trakteren op een nieuwe wagen of directiewagen jonger dan 3 jaar, ecologisch of niet, maar ook een motor, een bestelwagen, een mobilhome, … Je kan een bedrag tussen €2.500 en €35.000 lenen, dat je terugbetaalt gedurende een periode van minimum 12 maanden tot maximum 60 maanden.

Benieuwd naar meer?

De Lening digitale apparaten

Speciaal voor de aankoop van een laptop, een desktop, een digitaal fototoestel, een smartphone, een tablet,… Je kan een bedrag tussen €500 en €2.500 lenen, dat je terugbetaalt gedurende een periode van minimum 3 maanden tot maximum 24 maanden.

Benieuwd naar meer?

De Lening werkzaamheden

Tussen €1.250 en €35.000 voor de renovatie van een woning, heraanleg van een tuin, installatie van een alarmsysteem of een jacuzzi. Of je de werkzaamheden nu zelf uitvoert of uitbesteedt aan een aannemer (volgens bestek), je hebt voldoende tijd om alles terug te betalen gedurende een periode van minimum 12 maanden tot maximum 60 maanden.

Benieuwd naar meer?

De Lening alle projecten

De lening voor wie droomt van een groot familiefeest, een legendarisch trouwfeest, een vlekkeloze verhuis, of een aantal persoonlijke uitgaven in het verschiet heeft. Je kan een bedrag tussen €1.250 en €35.000 lenen, dat je terugbetaalt gedurende een periode van minimum 12 maanden tot maximum 60 maanden.

Benieuwd naar meer?

Een extra voordeel van de leningen op afbetaling

voor alle Leningen wagen en Leningen werkzaamheden, kan je tot 110% van het bedrag van de aankoopprijs lenen, voor bijkomende kosten (bijvoorbeeld de inverkeerstelling, de eerste verzekering, bijkomende kosten niet voorzien in het initiële bestek,…), zonder verantwoording voor de bijkomende 10%!

Leningen op afbetaling?
We spreken erover in het Help & Support forum!

Een andere vraag over Leningen op afbetaling?
Stel ze in het Help & Support forum!
Een gesprek starten


2Kredietvorm: Lening op afbetaling (lening wagen, lening werkzaamheden, lening digitale apparaten, lening alle projecten). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit NV, kredietgever, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, 1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0445.781.316, dochteronderneming van BNP Paribas Fortis NV. Kredietagent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.