All-in en gratis betaalrekening, wat betekent dat?

Een gratis betaalrekening

Open je rekening online en gebruik ze voor je dagelijkse aankopen en verrichtingen (één betaalrekening als enige houder en één als medehouder per klant max.). Openen en beheren van je rekening: gratis

Een contactloze debetkaart per persoon

Betaal in de winkel of online, in België of daarbuiten. Al je verrichtingen in €: gratis

De Hello bank! app

Hou je saldo in de gaten, doe verrichtingen en bestel bankproducten, allemaal online. Gebruik van de app: gratis

Innovatieve betaaloplossingen

Betaal contactloos met je smartphone of smartwatch. Apple Pay, Google PayPayconiq by Bancontact, Fitbit Pay en Garmin Pay: gratis

Bespaar met Easy Cashback

Krijg geld terugbetaald wanneer je, online of in de winkel, je Bancontact - Visa Debit debetkaart bovenhaalt bij een van de aangesloten handelaars. Betaal en zie het bedrag van de cashback automatisch binnen de maand op je betaalrekening verschijnen. Helemaal gratis.

Een duurzame betaalkaart met Bancontact en Visa? Check!

Of je nu houdt van online shoppen, op restaurant gaan of de leukste boetiekjes afschuimen, in België of het buitenland, niets houdt je nog tegen met de Bancontact-Visa Debit-debetkaart. Deze kaart wordt overal aanvaard daar waar je het Visa- en Bancontact-logo ziet staan, met dat voordeel dat het bedrag meteen van je rekening gaat. Bovendien is hij gemaakt uit 100% gerecycleerde PVC voor een kleinere ecologische voetafdruk!

Gratis en transparant

Als we zeggen dat je Hello betaalrekening all-in is, dan is dat ook zo. Je hebt gratis toegang tot alle tools voor een dagelijks beheer van je centen. En moet je betalen in een andere munteenheid dan de euro, heb je een nieuwe kaart nodig of wil je onder nul gaan op je bankrekening, dan zijn we transparant over de kosten die erbij komen kijken.
Een overzicht van de kosten vind je hier.

Ik open een gratis betaalrekening

 

Jonger dan 28 jaar? Ouder dan 28 jaar? Ieder zijn rekening

Het Hello Team, voor al je geldvragen

Hulp nodig bij het veranderen van bank om Hello bank! klant te worden? Het Hello Team - onze experten in bankdiensten- en producten - staat voor je klaar. Aan jou de keuze hoe je ze contacteert.

Alles over het Hello Team >