Easy Cashback: betaal en bespaar

Op 02/03/23
Deel via

Met Easy Cashback krijg je geld terugbetaald wanneer je online of in de winkel betaalt met je Hello Bancontact - Visa Debit debetkaart.

Een handige, voordelige en gratis dienst voor Hello bank! klanten, rechtstreeks in de app. Je terugbetalingen worden automatisch op je betaalrekening gestort, binnen de maand na je aankoop. Zo eenvoudig is het. Het enige wat je moet doen, is Easy Cashback activeren.

Hoe activeer je Easy Cashback?

  1. Ga naar ‘Mijn diensten’ en daarna naar ‘Easy Cashback’.
  2. Aanvaard de algemene voorwaarden wanneer je je de eerste keer aanmeldt voor deze dienst.
  3. That’s it! Je hebt de cashback geactiveerd voor al je aankopen met je Bancontact - Visa Debit debetkaart en domiciliëringen bij aangesloten handelaars.
Betaal je contactloos? Geen probleem, de cashbacks worden ook gestort wanneer je betaalt met Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay en Fitbit Pay.

Je Hello bank! app: de place to be

Voorwaarden, bedragen, het waar en wanneer van de deals, historiek van je cashbacks, beheer van de gekoppelde betaalrekeningen … In de app vind je alles in detail, op één plek en altijd up-to-date. Check hem dus regelmatig.

Goed om te weten: al je persoonlijke Hello bank! betaalrekeningen worden gekoppeld aan Easy Cashback.

Heb je een gemeenschappelijke betaalrekening? Dan kunnen jullie elk je eigen Hello debetkaart gebruiken en de cashback ontvangen voor aankopen met die rekening. Slechts één houder moet de algemene voorwaarden aanvaarden en kan de aanbiedingen en historiek van de cashbacks zien.

Wat echt interessant is

De Easy Cashback terugbetalingen die voorgesteld worden via Hello bank! zijn voorbehouden voor onze klanten. Je kan ze combineren met acties en promoties van de handelaars, tenzij anders aangegeven in de voorwaarden van de cashback.

Vragen? Vind hier het antwoord!