Actua & promoties

6 tips om je geld slim te gebruiken tijdens de feesten

Kerst staat voor de deur! Met al die cadeaus en je feestoutfit voor oudejaarsavond kan de rekening wel snel oplopen. Tenzij je natuurlijk onze tips volgt ;)

Lees meer
bank

Sparen of beleggen? Wat is de juiste keuze?

Lees meer
bank

Pensioensparen: jong geleerd…

Lees meer
bank

Video: beheer je geld

Lees meer
bank

En jij, voor wie loop jij je warm op de Warmathon?

Ook dit jaar organiseert Studio Brussel de Warmathon, een niet missen loopevenement voor het goede doel. Loop samen met ons in een van de 6 gaststeden en draag je steentje bij!

Lees meer
bank

Black Friday: onze 5 tips om slim te shoppen

Je hebt ze wellicht al zien passeren, die virale video’s waarop een massa hebberige klanten duwend en trekkend door de winkel rent om als eerste die fantastische televisie in promotie te bemachtigen. Er zijn echt wel andere manieren om je voordeel te halen uit die ene dag in het teken van de beste deals.

Lees meer
bank

Ik wil kopen! Hoeveel kan ik lenen?

Worden je plannen om je eigen woning te kopen of te bouwen concreet? Start je elke dag met het afschuimen van alle immosites en zoekertjes? Dan is het tijd voor de volgende stap: te weten komen hoeveel je kan lenen en afbetalen.

Lees meer ›
home

Wedstrijd: win een Fitbit of Garmin smartwatch

Waag je kans en win een Fitbit of Garmin smartwatch dankzij Hello bank! en Basic-Fit.

Lees meer
bank

Bespaar op je energiefactuur

Stroom en aardgas: we kunnen niet zonder, en dat heeft een grote impact op ons budget.

Lees meer
bank

Van peso tot pula: wat doe je met je resterende vreemde munten?

Net terug van een zalige vakantie? Boordevol energie, maar met een lege portefeuille, op wat onuitgegeven vreemde biljetten na? Je kunt ze natuurlijk nog gauw uitgeven aan souvenirs of in de taks free shop op de luchthaven. We schotelen je een paar alternatieven voor.

Lees meer
bank

Energiebesparende tips op vakantie

Vertrek je binnenkort op vakantie? Lucky you! Met onze tips is je home, sweet home alvast klaar om energie te besparen terwijl jij er niet bent. Daarmee kan je genoeg besparen voor pakweg een lekkere cocktail bij zonsondergang.

Lees meer
bank

Met welke kaart betaal ik in het buitenland?

Trek erop uit, ontdek de wereld, chill en geniet… En kies de juiste betaalkaart voor het betalen en geld afhalen op vakantie. Zo vermijd je onaangename verrassingen bij je terugkeer.

Lees meer
bank

Dour en Pukkelpop: ons speelterrein deze zomer!

Wij zijn er klaar voor, en nog niet een beetje: op onze kleurrijke stand vind je alles voor een onvergetelijke festival experience!

Lees meer
bank

Wedstrijd: win een Fitbit of Garmin smartwatch

Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een Fitbit of Garmin smartwatch.

Lees meer
bank

Betalen doe je voortaan met je favoriete mobiele toestel

Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay… Eén voor één innovatieve technologieën waarmee je zonder kaart en zonder geld op zak kunt betalen met je smartphone en smartwatch. En dat kan ook bij Hello bank! natuurlijk. We vertellen je er graag meer over…

Lees meer
bank

Wedstrijd: download de Didid app en win €1.000!

Met de gratis Didid app geef je je dromen alle kansen. Je spaart makkelijk en in alle veiligheid voor je volgende ultieme project.

Lees meer
bank
/ Artikels