Easy Save: sparen zonder nadenken

Op 06/12/21
Deel via

Dankzij Easy Save wordt elke betaling met je debetkaart automatisch naar boven afgerond, het verschil komt op je spaarrekening terecht.

Dat is het? Ja, inderdaad. Het is zo makkelijk dat je het bijna niet gelooft. Herinner je je nog het spaarvarken op je slaapkamer toen je klein was? Waar je al je kleingeld in stopte? Wel, dit is net hetzelfde. Alleen staat je geld veilig op je spaarrekening bij de bank en kan je een veel grotere som bij elkaar sparen.

Betaal je €1,30 met je debetkaart voor een koffie? Dan gaat er 70 cent naar je spaarrekening. Een broodje van €2,80 tijdens je middagpauze, ook betaald met je kaart, en hop, er komt nog eens 20 cent bij. Beetje bij beetje, dag na dag, wordt het bedrag groter en groter… Op het einde van de rit heb je een mooi budget om jezelf eens een plezier te doen, werk te maken van een project of te beleggen op het juiste moment.

Om Easy Save te activeren, hoef je je enkel aan te melden op Easy Banking Web. Enkele seconden werk en je spaart er zoveel meer mee dan je ooit had gedacht!

Activeer Easy Save >