Waarom kiezen voor een online bank zoals Hello bank!?

Op 24/05/23
Deel via

Omdat je bij Hello bank! kan rekenen op alle bankdiensten waarmee je je geld dagelijks beheert, met daarbovenop oplossingen aangepast aan wat jij nodig hebt. Gratis en in alle vrijheid.

8 goede redenen om Hello bank! member te worden

1. De basis: de gratis all-in betaalrekening

Een gratis betaalrekening, voor al je dagdagelijkse aankopen en verrichtingen. Je opent en beheert je rekening online, als enige houder of gezamenlijk.

2. Het extraatje: de nieuwe Bancontact - Visa Debit debetkaart

De meest geaccepteerde debetkaart ter wereld. Een gratis debetkaart die je kan gebruiken daar waar betalen met Bancontact en/of Visa mogelijk is, ook online. Elke rekeninghouder ontvangt zijn eigen kaart en kan die kaart gebruiken zowel online, in de winkel, in België als in het buitenland. Bij Hello bank! zijn de geldopnames (zelfs aan een automaat van een andere bank) en betalingen met de debetkaart, in euro, gratis in de hele Europese Economische Ruimte (EER)1.

3. De Hello bank! app

Een state-of-the-art bankapp om je bankverrichtingen makkelijk en gratis op te volgen. Maak het jezelf makkelijk met handige functionaliteiten zoals courante verrichtingen, gratis instant overschrijvingen in euro, het tijdelijk blokkeren van je bankkaart, het (de)activeren van contactloos betalen of betalen met QR-code. Bovendien zijn alle elektronische Europese overschrijvingen gratis van en naar de EER. De kers op de taart? Rechtstreekse toegang tot extra diensten zoals Paypal, Joyn … via de app.”

4. Mobiel betalen: via smartphone en smartwatch

Je mobiele toestellen heb je altijd bij je en bewijzen dagelijks hun nut. Je kunt er zelfs mee betalen en wij zorgen ervoor dat je optimaal gebruikt kunt maken van alle mogelijkheden. Met Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay en Payconic by Bancontact betaal je je aankopen zonder kosten, contactloos en veilig.

5. Aanpasbaar: een aanbod op maat

Hello bank!, dat is meer dan een gratis super all-in rekening met tal van mogelijkheden. Het is ook een waaier aan oplossingen, ontwikkeld en aangepast aan wat jij nodig hebt. Spaarrekening, kredietkaart2, hypothecair krediet3, crowdfunding, beleggingen, brandverzekering4… En zelfs oplossingen om je activiteit als zelfstandige of freelancer te lanceren en te beheren.

6. Je bondgenoten: het Hello Team

Experten in bankproducten en -diensten, bereikbaar van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Mensen van vlees en bloed die je in enkele kliks te pakken krijgt met je telefoon (via de Hello bank! app voor een nog eenvoudigere identificatie) of per e-mail, Messenger en Twitter.

7. Goeie deals

Bij Hello bank! hebben we heel wat voordelen voor je in petto.

Je vrienden zijn goud waard: maak je een vriend(in) warm voor Hello bank! en wordt hij of zij ook echt member? Super, dan krijgen jullie allebei 25 euro! Schrijf je in en deel Hello Friends met je vrienden.

Easy Cashback: krijg geld terugbetaald wanneer je, online of in de winkel, betaalt met je Hello Bancontact - Visa Debit debetkaart bij aangesloten handelaars. Een handige, voordelige en gratis dienst via de app, enkel voor Hello bank! klanten. Je terugbetalingen worden automatisch en binnen de maand op je betaalrekening gestort.

8. Veilig: de kracht van BNP Paribas Fortis

Hello bank! is de online bank van BNP Paribas Fortis. Achter Hello bank! zit dus de ervaring, expertise en kracht van een grootbank.


Datgene wat jij mist om je leven te leven zoals jij het wil, dat vind je hier, bij ons. Wacht niet langer en word gratis member van Hello bank!.

Word gratis Hello

1 De lidstaten van de Europese Unie (EU) + Noorwegen, Ijsland en Liechtenstein. Europese elektronische overschrijvingen zijn gratis naar/vanuit de EER + Monaco en San Marino.
2 Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag.
3 Kredietvorm: hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702 – Tussenpersoon erkend onder FSMA-nr. 25.879A.
4 Klik en ontdek alle details van de brandverzekering Top Woning van AG. AG Insurance NV – Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden agent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.