Hello bank! helpt je je budget beheren

 

Met Hello bank! heb je een duidelijk zicht op je inkomsten en uitgaven, en beheer je je geld helemaal zelf. Een appeltje voor de dorst bijeensparen, beleggen en een financiële beloning door je vrienden te overtuigen om ook member te worden: check!.

Budgetbeheer: onze adviezen en tools om je budget te beheren
Het loont de moeite om je budget van dichtbij te bekijken. Bovendien is het een fluitje van een cent, met de tool ‘Budgetanalyse’ in de app en onze handige tips.
Meer weten...
Hello Friends: word sponsor member van Hello bank!
Nodig je vrienden uit om member te worden bij Hello bank! en ontvang elk 25 euro.
Meer weten...
Inkomstendomiciliëring: de voordelen
Kiezen voor inkomstendomiciliëring, dat is je loon of uitkering automatisch laten storten op de betaalrekening van jouw keuze. Zo weet je perfect waar je geld terechtkomt.
Meer weten...

Al onze tips om makkelijk te sparen
Sparen, het is best belangrijk. Niet zozeer om gewoon wat opzij te zetten, wel omdat je zo beter voorbereid bent op onverwachte uitgaven of werk kan maken van een groot project. Genieten van het leven en ondertussen sparen, het kan!
Meer weten...
Sparen of beleggen? Wat is de juiste keuze?
Wat doen met je spaargeld? Sparen of beleggen, het heeft allebei zijn voordelen. Om de juiste keuze te maken, is een eerste stap weten waar je staat en waar je naartoe wil. En heb je de ruimte om te sparen, dan is ook beleggen met weinig geld perfect mogelijk.
Meer weten...

Beheer je budget

Met onze oplossingen binnen handbereik

SPAARREKENING PLUS

  • Spaar tot 100.000 euro met een aantrekkelijk rendement
  • Je spaargeld is altijd beschikbaar
  • Gratis

Klik hieronder voor de essentiële spaardersinformatie en kom alles te weten over deze gereglementeerde spaarrekening. Meer weten...

HELLO KREDIETKAART*

  • Gratis uitgestelde terugbetaling van je uitgaven tot de volgende maand
  • 2,25 euro per maand (gratis het eerste jaar en daarna aan 50% voor Hello4You members tot en met de leeftijd van 27 jaar)*

* Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag

Meer lezen >

stopCard logo

Perte, vol ? Pas de panique. Il suffit d’appeler immédiatement le service Card Stop au numéro +32 (0)78/170 170 pour éviter les abus. Card Stop est accessible 7 jours sur 7 et 24h sur 24. Il faut déclarer le vol de votre carte dans les 24 heures à la police, puis contacter la Hello Team qui se chargera du remplacement de la carte (+32 (0)2/433 41 42).