Bepaal zelf hoe je je bankzaken regelt met je gratis all-in betaalrekening!

 

Als Hello bank! member heb je zelf de touwtjes in handen. Wij zijn er niet om je te zeggen wat je moet doen, je bepaalt zelf hoe je je bankzaken regelt. Vrijheid hoeft geen geld te kosten ...

Beheer zelf je bankkaarten in alle vrijheid
Met de Hello bank! app beheer je makkelijk je bankzaken. Zo beheer je zelf je bankkaarten én pas je de instellingen aan, waar en wanneer je dat wil.
Meer weten...
Budgetbeheer: onze adviezen en tools om je budget te beheren
Je budget van dichtbij opvolgen, da’s een fluitje van een cent dankzij de tool ‘Budgetanalyse’ in de app en onze handige tips.
Meer weten...
Contact nemen met Hello bank!? Het Hello Team staat voor je klaar!
Het Hello Team, dat is een team experten met een antwoord op al je vragen en klaar om je te helpen waar nodig. Waar je ook bent, van ’s morgens tot ’s avonds en zelfs op zaterdag.
Meer weten...

Wereldwijd met Hello bank!

Altijd paraat.

HELLO KREDIETKAART*

  • Gratis uitgestelde terugbetaling van je uitgaven tot de volgende maand
  • 2,25 euro per maand (gratis het eerste jaar en daarna aan 50% voor Hello4You members tot en met de leeftijd van 27 jaar)*
    Lees meer >

* Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag

Lees meer >

DE HELLO BANK! APP

  • Je rekeningen, kaarten en verrichtingen bij de hand
  • Altijd en overal beschikbaar
  • Unieke en handige tools

Lees meer > Meer lezen >

stopCard logo

Kaart verloren of gestolen? Geen paniek. Bel onmiddellijk Card Stop op het nummer +32 (0)78/170 170 en laat je kaart blokkeren om misbruik te voorkomen. Card Stop is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar. Doe bovendien binnen de 24 uur bij de politie aangifte van de diefstal van je kaart en contacteer daarna het Hello Team, dat zorgt voor een nieuwe kaart (+32 (0)2/433 41 41).