Bepaal zelf hoe je je bankzaken regelt met je gratis all-in betaalrekening!

 

Als Hello bank! member heb je zelf de touwtjes in handen. Wij zijn er niet om je te zeggen wat je moet doen, je bepaalt zelf hoe je je bankzaken regelt. Vrijheid hoeft geen geld te kosten ...

Beheer zelf de instellingen van je kaarten
Met de Hello bank! app beheer je nog makkelijker je dagelijkse bankzaken. Zo pas je zelf de instellingen van je kaarten aan, waar en wanneer je dat wil. Ontdek er alles over.
Meer weten...
Budgetbeheer: onze adviezen en tools om je budget te beheren
Je budget beheren, dat doe je het liefst veilig en in alle rust. Hoe bepaal je je budget en beheer je je centen zoals het moet? Eenvoudig, met de ‘Budgetanalyse’ functie in de Hello bank! app: een gratis online tool, handig en efficiënt.
Meer weten...
Contact nemen met Hello bank!? Het Hello Team staat voor je klaar!
Het kan altijd gebeuren dat je de hulp nodig hebt van het Hello Team. Een team experten, beschikbaar van maandag tot vrijdag van 7u tot 22u en op zaterdag van 9u tot 17u met een antwoord op al je vragen en klaar om je te helpen waar nodig. En dat met één enkele klik!
Meer weten...

Wereldwijd met Hello bank!

Altijd paraat.

HELLO KREDIETKAART*

  • Gratis uitgestelde terugbetaling van je uitgaven tot de volgende maand
  • 2,25 euro per maand (gratis het eerste jaar en daarna aan 50% voor Hello4You members tot en met de leeftijd van 27 jaar)*

* Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag

Meer lezen >

De Hello bank! app

  • Je rekeningen en verrichtingen bij de hand
  • Altijd en overal beschikbaar
Lees meer >

stopCard logo

Kaart verloren of gestolen? Geen paniek. Bel onmiddellijk Card Stop op het nummer +32 (0)78/170 170 en laat je kaart blokkeren om misbruik te voorkomen. Card Stop is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar. Doe bovendien binnen de 24 uur bij de politie aangifte van de diefstal van je kaart en contacteer daarna het Hello Team, dat zorgt voor een nieuwe kaart (+32 (0)2/433 41 41).