De Hello4You jongerenrekening met debetkaart

Kort gezegd, wat is het?

Een betaalrekening op maat van de 18- tot 27-jarigen die bewust hun uitgaven en inkomsten willen beheren. Compleet met debetkaart om aankopen te doen en geld af te halen. En natuurlijk de app Hello bank! om een oogje op je geld te houden, waar je ook bent.

maestro-H4Y-NL-012015
  • Een gratis Hello4You betaalrekening (per klant maximaal één zichtrekening als enige houder en één als medehouder).
  • Eén gratis debetkaart per rekeninghouder en per rekening.
  • Gratis toegang tot de Hello bank! app om je geld overal en altijd te beheren.
  • Gratis hulp van het Hello team en persoonlijk advies in de kantoren van BNP Paribas Fortis.
 

Al onze kaarten in een oogopslag

Debetkaart Kredietkaart
Online betalen * *
Betalen in het buitenland *
Geldopneming in euro
Geldopneming in andere valuta *
Uitgestelde terugbetaling
Vooraf zelf het beschikbare bedrag bepalen
Link met de Google Pay app voor betalen zonder kaart of cash
Word gratis Hello Meer info

Opgelet: voor sommige verrichtingen gelden specifieke tarieven. Neem een kijkje in onze tarievenlijst voor meer informatie.

* Je kan deze optie laten desactiveren via de Hello bank! app of door het Hello team.


En dit zijn alle details…

De gebruikslimiet voor je debetkaart is €625 per transactie en per dag aan een geldautomaat (maximum €1.250 per week) en €2.500 per week voor betalingen bij handelaars.

Verlies je je debetkaart of wordt ze gestolen, dan krijg je van ons gratis één nieuwe kaart per jaar. In elk ander geval kost een nieuwe kaart €10.

Contactloos betalen

Je kan contactloos betalen in binnen- en buitenland als het logo met de golfjes wireless pay logo op je kaart staat. Hou je kaart dan voor de betaalterminal met hetzelfde logo en klaar! 

Voor betalingen tot en met €25 heb je geen pincode nodig, daarboven is dat wel het geval.
Heb je in totaal €50 zonder pincode uitgegeven, dan moet je om veiligheidsredenen je kaart in de betaalterminal steken en je aankoop bevestigen met je pincode. Daarna kan je opnieuw zonder pincode betalen.

En wat als ik 28 jaar word?

Eerst en vooral: tijd om die Batman T-shirts te verbranden en wat gezonder te gaan leven!

Even serieus, nu je die lucifer hebt uitgeblazen: de Hello4You betaalrekening wordt omgezet in de bankformule die het beste past bij je gewoonten, behoeften en wensen.

Hello bank! contacteert je minstens twee maanden op voorhand, en natuurlijk kan je gerust een andere formule kiezen dan diegene die we voorstellen.

Teken je met twee in op een Hello4You betaalrekening, dan wordt de rekening omgezet wanneer de jongste rekeninghouder 28 jaar wordt.

stopCard logo

Kaart verloren of gestolen? Geen paniek. Bel onmiddellijk Card Stop op het nummer +32 (0)78/170 170 en laat je kaart blokkeren om misbruik te voorkomen. Card Stop is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar. Doe bovendien binnen de 24 uur bij de politie aangifte van de diefstal van je kaart en contacteer daarna het Hello team, dat zorgt voor een nieuwe kaart (+32 (0)2/433 41 41).