De gratis Hello betaalrekening met debetkaart

Kort gezegd, wat is het?

Een betaalrekening die je online raadpleegt én gebruikt, waar je ook bent: in bad, op restaurant, op het werk of in de dansles van je jongste. Met Hello bank! doe je wat je moet doen, wanneer je dat wil, in slechts enkele klikken.

2019 Debit card
  • Een gratis Hello betaalrekening (per klant maximaal één betaalrekening als enige houder en één als medehouder).
  • Een gratis debetkaart per rekeninghouder en per rekening (maximum 2).
  • Je beheert alles via je smartphone of tablet.
  • Gratis toegang tot de online services en hulp van het Hello team.
 

Al onze kaarten in een oogopslag

Debetkaart Kredietkaart
Online betalen * *
Betalen in het buitenland *
Geldopneming in euro
Geldopneming in andere valuta *
Uitgestelde terugbetaling
Vooraf zelf het beschikbare bedrag bepalen
Link met de Google Pay app voor betalen zonder kaart of cash
Word gratis Hello
Meer info

Opgelet: voor sommige verrichtingen gelden specifieke tarieven. Neem een kijkje in onze tarievenlijst voor meer informatie.

* Je kan deze optie laten desactiveren via de Hello bank! app of door het Hello team.


Een mobiele Hello betaalrekening

Het hart van mobiel bankieren: je raadpleegt en gebruikt je betaalrekening online, voor al je dagelijkse verrichtingen (stortingen, domiciliëringen, raadplegen van je inkomsten).

Bovendien gratis, zonder beheren van de rekening en zonder kosten voor verrichtingen in België.

Een debetkaart per rekeninghouder en per rekening

Om makkelijk geld af te halen aan geldautomaten en te betalen in winkels. De gebruikslimiet is 625€ per transactie en per dag aan een geldautomaat (maximum 1.250€ per week) en 2.500€ per week voor betalingen bij handelaars.

Contactloos betalen

Je kan contactloos betalen in binnen- en buitenland als het logo met de golfjes wireless pay logo op je kaart staat. Hou je kaart dan voor de betaalterminal met hetzelfde logo en klaar!

Voor betalingen tot en met €25 heb je geen pincode nodig, daarboven wel.
Heb je in totaal €50 zonder pincode uitgegeven, dan moet je om veiligheidsredenen je kaart in de terminal steken en je aankoop bevestigen met je pincode. Daarna kan je opnieuw zonder pincode verder.

Overschrijvingen in België en Europa

En natuurlijk kan je met je Hello betaalrekening en debetkaart geld overschrijven in euro, in België en bij uitbreiding Europa, binnen de SEPA-zone*.


*SEPA, staat voor "Single Euro Payments Area", dit zijn alle landen van de Europese Unie, zelfs diegenen zonder de Euro als munteenheid, met ook Zwitserland, Monaco, Liechtenstein, Noorwegen en Ijsland.

stopCard logo

Kaart verloren of gestolen? Geen paniek. Bel onmiddellijk Card Stop op het nummer +32 (0)78/170 170 en laat je kaart blokkeren om misbruik te voorkomen. Card Stop is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar. Doe bovendien binnen de 24 uur bij de politie aangifte van de diefstal van je kaart en contacteer daarna het Hello team, dat zorgt voor een nieuwe kaart (+32 (0)2/433 41 41).